FC Emmen rekent op massale steun tegen Achilles'29

FC Emmen hoopt op volle tribunes morgen
FC Emmen hoopt op volle tribunes morgen
VOETBAL - FC Emmen kan zich morgenavond na twaalf jaar weer eens plaatsen voor de playoffs voor promotie naar de eredivisie. Bij een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Achilles'29 is de Drentse club er na 2002/2003 weer eens bij in de nacompetitie.
Steun
"En hoe mooi is het om dat te bewerkstelligen in een vol stadion. Dat verdient deze ploeg. Bovendien kunnen we alle steun gebruiken in ons streven om nog 3e te worden in de reguliere competitie én we kunnen zelfs de 4e periodetitel nog winnen", aldus FC Emmen-trainer Joop Gall. Het winnen van de periodetitel levert de club 75.000 euro op. Naast FC Emmen doen ook FC Eindhoven en MVV (die beide vanavond in actie komen) nog volop mee in die strijd.

Cas Peters

Bij FC Emmen keert Cas Peters weer terug in de basis. Hij ontbrak in de uitwedstrijd tegen Jong Ajax wegens een bovenbeenblessure, maar de flankspeler is weer fit. Bijna gooiden de noppen van Elson de Rosario Almeida nog roet in het eten, maar na een kort ziekenhuisbezoekje bleek het duel tegen Achilles'29 niet in gevaar te komen. Peters vervangt Leandro Resida in de basis. "Verder laten we het team staan onder het motto 'never change a winning team'. Wat het gevaar is morgen? Dat is onderschatting, maar daar heb ik ze de laatste weken al vaker met succes voor gewaarschuwd."

Opstelling

FC Emmen start morgen in de volgende opstelling: Meerits; Bakkati, Seip, Pedro, Siekman; Mannes, Olijve, Bannink; Deul, Bergkamp en Peters.

Volg het live

FC Emmen - Achilles'29 is morgen live te volgen via de liveblog op onze website vanaf 19.30 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl