2J: Enorme zeperd voor koploper Noordscheschut tegen FC Meppel

Strijd om plek in vierde klasse
Strijd om plek in vierde klasse
VOETBAL - Noordscheschut staat niet langer alleen bovenaan in de tweede klasse J. De ploeg ging zaterdagmiddag hard onderuit tegen FC Meppel: 6-1.
Noordscheschut begon nog goed aan het duel en kwam al in de tweede minuut op voorsprong door een treffer van Arend Schonewille. Kort voor rust maakte Perry de Kam de gelijkmaker namens de thuisploeg.

FC Meppel begon uitstekend aan de tweede helft en Pim ter Voorde maakte al snel de 2-1. Toen Ter Voorde kort daarna vanaf de strafschopstip 3-1 maakte, was het verzet van Noordscheschut gebroken. Door goals van Roy Knipmeijer, Mourad Ouali en voor de derde keer Ter Voorde werd het uiteindelijk een verrassend 6-1 overwinning voor de thuisploeg.

Noordscheschut, dat drie punten voorsprong had op nummer twee Groen Geel, zag de titelconcurrent op gelijke hoogte komen. Beide ploegen hebben nu 51 punten uit 23 duels. FC Meppel staat vierde. Er staan nog drie wedstrijden op het programma.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl