Joop Gall "Hoe kan je hier in Godsnaam een penalty voor geven"

Strafschop: Joop Gall kan het niet geloven
Strafschop: Joop Gall kan het niet geloven
VOETBAL - Het gezicht van FC Emmen-trainer Joop Gall stond na het onnodige gelijkspel van zijn team tegen Achilles'29 op onweer. "Ik ben pissed of. Dit is een gemiste kans. We willen dolgraag naar plek 3 en volgende week een finale spelen om de laatste periode. Dan is dit natuurlijk een enorme domper. Of het belachelijk is? Ja, daar zit het wel dichtbij. We hadden allang een marge van vier goals moeten hebben en omdat we niet zakelijk waren roep je dit soort dwalingen op jezelf af. Dwalingen van onszelf, maar ook van de scheidsrechter", aldus Gall.
"Hoe krijgt hij het in Godsnaam voor elkaar om hier een penalty voor te geven. Het was geen onnatuurlijke beweging van Tim Siekman. De bal werd keihard tegen zijn knie aangeschoten en raakt vervolgens zijn hand. Dat heb ik de scheidsrechter na afloop ook verteld. Wat hij zei? Dat het een onnatuurlijke beweging was met zijn arm... Nou dat was het zeker niet. Ik vond dit zo goedkoop."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl