Beilen kampioen derde klasse B

VOETBAL - Met nog drie wedstrijden te spelen is Beilen al kampioen van de derde klasse B. De Blesse werd overtuigend met 5-1 verslagen. Vreugde en verdriet lagen dicht bij elkaar, want door de nederlaag zijn de Friezen gedegradeerd.
Beilen begon nerveus aan de wedstrijd, maar nam in de zestiende minuut de leiding. De boogbal van Koen Hollemans werd door doelman Jos de Nekker achter de lijn gestopt. De Drenten bleven onrustig spelen, ook toen Bertus Woltes binnen het half uur, de score verdubbelde.

Vlak na rust leek Frank Polman de wedstrijd te beslissen, maar nadat Marco Schokker, uit een strafschop, de 1-3 op het scorebord had gezet, kreeg de thuisploeg nog een aantal kansen. Doelman Remco Vos bracht echter redding.

Nadat Wolters, met zijn tweede treffer van de middag, de marge weer naar drie treffers terugbracht, konden de driehonderd meegereisde supporters aan het feestje beginnen.

Het slotakkoord kwam op naam van Wolters. Zijn derde treffer was de mooiste van de middag en bracht de eindstand op 1-5.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl