Het nieuws op TV Drenthe voortaan al om 17 uur

Presentator Wolter Klok in het nieuwe decor
Presentator Wolter Klok in het nieuwe decor
ASSEN - Drenthe Nu op TV Drenthe wordt vandaag voor het eerst om 17 uur uitgezonden. Tot nu toe was het programma pas na het NOS Journaal van 18 uur te zien. Ook het decor van het programma is vernieuwd.
De naam van het dagelijkse programma blijft Drenthe Nu.

Wat is nieuw?
Zodra de uitzending vandaag om 17 uur begint, ziet u het: het decor is vernieuwd. Het oude decor vonden we erg wit, nu is er meer kleur en warmte in aangebracht. Spil in de studio vormt een speciaal ontworpen tafel. Ook wordt voortaan gebruik gemaakt van verschillende schermen.

De inhoud van het programma is ook anders: de verslaggevers van de omroep zijn nog vaker live in de provincie aanwezig. Daarnaast wordt meer uitgelegd waarom het nieuws dat we brengen voor u als kijker belangrijk is.

Wat blijft zoals het was?
De gezichten van Drenthe Nu blijven dezelfde die u al kent: op maandag en dinsdag ziet u Judith Regendorp, de andere werkdagen brengt Anouk Middel het nieuws. Vaste invallers Wolter Klok en Herma Boer blijft u ook regelmatig zien.

Het belangrijkste: het nieuws blijft het nieuws. RTV Drenthe wil u iedere dag het belangrijkste nieuws brengen, u laten weten wat er in uw buurt speelt.

De uitzending begint voortaan om 17 uur, met ieder half uur een herhaling. Alleen om 18 uur maken we een uitzondering, dan zenden we nog steeds het NOS Journaal uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl