Directeur Wildlands: Vierkant is de juiste man

Jan Geert Vierkant
Jan Geert Vierkant
EMMEN - Directeur Frankwin van Beers van Dierenpark Emmen en het nieuwe Wildlands is erg blij met de aanstelling van Jan Geert Vierkant als directeur van het nieuwe theater in Emmen. "Vierkant is de juiste man voor het theater. Hij is van de cultuur maar kan ook heel goed commercieel denken," aldus Van Beers.Opspraak
Vierkant maakte naam als directeur van Noord Nederlands Orkest en ging daarna aan de slag als directeur bij Martini Plaza in Groningen. Daar werd hij na 3,5 jaar geschorst en later ontslagen omdat hij de gemeente niet tijdig had geïnformeerd over een tekort van een miljoen euro.

Geen probleem

Directeur Frankwin van Beers van het nieuwe Wildlands kijkt vooral naar de positieve kanten van de nieuwe directeur. "We hebben het wel gehad over het ontslag bij Martini Plaza, maar dan vooral over wat hij daarvan geleerd heeft. Vierkant vult ons team heel goed aan en zal het zeker goed gaan doen in ons nieuwe theater."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.