De Weide buigt 2-0 achterstand om in zege en is medekoploper

Willem Balde werd de matchwinner voor De Weide
Willem Balde werd de matchwinner voor De Weide
VOETBAL - De Weide is na gisteravond helemaal terug in de strijd om de titel in de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal. De Hoogeveense club boog bij SVN'69 in 43 minuten een achterstand van 2-0 om in een 2-3 zege. Door de driepunter is de Weide nu medekoploper in 3D. Net als ZZVV en Glimmen heeft de ploeg van trainer Bas Nibbelke 54 punten uit 23 wedstrijden.

SVN'69 - De Weide was een restant van het duel dat in februari werd gestaakt nadat SVN'69-doelman Vincent Wassink zo'n tien minuten bewusteloos op de grond lag, nadat hij een schoen tegen het gezicht kreeg. De stand, op het moment van staken, was 2-0 in het voordeel van de Nijeveners door twee treffers van René Been.
Willem Baldé
De Weide kwam gisteravond na 23 minuten spelen op 2-1 door een treffer van Henk Mulderij. Vijf minuten later maakte Willem Baldé de gelijkmaker en diezelfde Baldé groeide in de laatste minuut uit tot de matchwinner door de 2-3 te scoren.
Zaterdag: De Weide - ZZVV
Aanstaande zaterdag wordt de topper in de 3e klasse D gespeeld tussen De Weide en ZZVV. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Beelden van de derby zijn een dag later te zien in Onze Club op TV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl