Knolpower en nerveuze pubers tijdens opening Koningsdag in Assen

ASSEN - Het was alsof The Beatles vanochtend kwamen optreden op het Koopmansplein in Assen. Maar niks geen Paul McCartney, duizenden gillende bakvissen stonden zenuwachtig achter dranghekken te wachten op Enzo Knol.

'Ik houd gewoon heel erg van hem'
Trots doet hij zijn jas opzij en laat een shirt met de term Knolpower zien. "Ja ik ben groot fan van hem, hij is heel grappig en het is leuk om te zien wat hij dagelijks doet", vertelt een jonge fan. De term Knolpower is een kreet die Knol vaak gebruikt in zijn video's.

"Ik houd gewoon van hem, hij is supercool", vult een andere fan aan. De fans van Knol zitten ongeduldig te wachten tot hij de Koningsdag in Assen komt openen.

Beveiliging
Het gonst in het publiek wanneer duidelijk wordt dat Knol in zijn auto is aangekomen achter het podium. Tientallen kinderen steken hun telefoon onder een dranghek door om een foto van hem te maken.


Gekkenhuis in Assen! #knolpower ? pic.twitter.com/tWyetLxhZC

— Enzo knol (@Enzoknol) 27 april 2015

@Enzoknol #knolpower assen pic.twitter.com/I80Ihz7cWV

— 22 (@JxcobsBizzle) 27 april 2015Vanwege de komst van Knol werd het aantal beveiligingsmensen opgeschroefd. Oorspronkelijk zouden zestien bodyguards hem bewaken, maar uiteindelijk waren dit er acht.

Tijdens een fanbijeenkomst in Utrecht liep het onlangs uit de hand, waardoor de veiligheid van Knol in het geding was.

Wie is Enzo Knol?
Enzo Knol uit Assen is een bekende vlogger. Dit houdt in dat hij elke dag een video maakt van zijn dagelijkse bezigheden en dit op YouTube zet. Ruim 650.000 mensen hebben zich al geabonneerd op zijn YouTubekanaal.

Meer over dit onderwerp:
Assen
Deel dit artikel: