Eerste echte filmrol voor Enzo Knol: 'Dit is zo'n gaaf avontuur!'

ASSEN - Van een ster op YouTube naar een ster op het witte doek. Enzo Knol krijgt zijn eerste echte filmrol.

Knol, opgegroeid in Assen, kreeg onlangs al een rol in een animatiefilm. Nu mag hij meer dan zijn stem uitlenen. Knol zal zichzelf spelen in de nieuwe bioscoopfilm OFFLINE. Dat maakten NewBeTV, Just Productions en Enzo Knol vandaag bekend op het Filmfestival van Cannes.


Black out
OFFLINE is een komedie over het vacuüm waarin de Nederlandse bevolking terecht komt als het hele land plotseling langdurig 'offline' gaat wegens een totale internet black out. De film moet in 2016 uitkomen.


Dit is heel erg bijzonder! Ik ga jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurt! #knolpower #offlinedefilm

— Enzo knol (@Enzoknol) 19 mei 2015


Groot project
"Ik ben superblij dat ik het nieuws nu naar buiten mag brengen! Het idee van OFFLINE sprak mij enorm aan omdat het internet voor mij en andere YouTubers natuurlijk ons bestaansrecht is", vertelt Knol. "Dit is misschien wel het allergrootste project waar ik ooit bij betrokken ben geweest en ben heel erg trots dat ik de eerste YouTuber ben die bekend mag maken dat ik in de film zit!"


Het grote nieuws: ik heb de hoofdrol in de film Offline! Dit gaat zo'n gaaf avontuur worden met jullie kijkers! #knolpower #offlinedefilm

— Enzo knol (@Enzoknol) 19 mei 2015


Lees ook: Knolpower en nerveuze pubers tijdens opening Koningsdag in Assen


Enzo Knol was op Koningsdag weer even terug in zijn 'hometown' Assen. Hij opende daar onder grote belangstelling van zijn fans de festiviteiten op het Koopmansplein.

Meer over dit onderwerp:
Assen
Deel dit artikel: