Paardenbeul slaat weer toe: twee paarden verwond

Een van de paarden heeft een inwendige wond aan zijn geslachtsdeel
Een van de paarden heeft een inwendige wond aan zijn geslachtsdeel
NIEUWLEUSEN - De reeks aan paardenmishandelingen in Noord-Nederland lijkt niet te stoppen. Gistermiddag zijn opnieuw twee paarden mishandeld. Dit keer bij een boerderij in het Overijsselse Nieuwleusen, vlak bij Meppel.
Een van de paarden heeft een inwendige wond aan zijn geslachtsdeel. Het andere had verwondingen aan een been. Een dierenarts heeft de paarden onderzocht en behandeld aan hun verwondingen.

Drenthe

Ook in Drenthe zijn de afgelopen tijd meerdere paarden mishandeld, in onder meer Zwartemeer en Eext. De dieren worden steeds met scherpe voorwerpen bewerkt rond de geslachtsdelen.

Onderzoek zit vast

De politie liet half april weten dat het onderzoek naar de paardenmishandelingen in het Noorden nog vastzit en dat ze nog geen dader op het spoor zijn. De politie is daarom nog steeds op zoek naar tips, ook na de melding van gisteren in Nieuwleusen. In de buurt waar de mishandeling plaatsvond zou een grijze Mercedes zijn gezien. De politie wil graag weten wie de bestuurder van die personenauto is.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.