Verdriet op De Morgenster in Hoogeveen na overlijden leerlinge (8)

HOOGEVEEN - Het nieuws van het overlijden van een 8-jarige leerlinge is hard aangekomen op basisschool De Morgenster in Hoogeveen.
"We zijn erg verdrietig en overvallen door het nieuws", zegt een woordvoerder van de school. De leerlingen, ouders en leraren worden op dit moment ingelicht. Er is een maatschappelijk werkster op de school aanwezig.

Val van flat

Het 8-jarige meisje overleed vannacht na een val van de flat De Arend in Hoogeveen. De politie kreeg even na half twee de melding binnen dat het 8-jarige meisje van de flat zou zijn gesprongen. Zij overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Onderzoek

De politie deed direct daarna onderzoek naar de dood van het meisje. De 35-jarige moeder is aangehouden en haar rol bij het incident wordt onderzocht. Ze wordt vanmorgen verhoord.

">
"Ik zag een knuffel naast slachtoffer liggen. De rillingen liepen over mijn rug", ooggetuige. #hoogeveen #rtvdrenthe pic.twitter.com/P5mYTRUvG4
— Ronald Oostingh (@RonaldOostingh) June 8, 2015

">

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.