FC Emmen neemt verdediger Derre Kwee over van FC Twente

VOETBAL - FC Emmen heeft verdediger Derre Kwee overgenomen van FC Twente. De 20-jarige Kwee kan op verschillende posities in de achterhoede uit de voeten.

Kwee doorliep de hele jeugdopleiding van FC Twente. In 2013 debuteerde hij met Jong FC Twente tegen FC Eindhoven in de Jupiler League.

Goed bekeken
Directeur Wim Beekman is blij met de komst van Kwee. "Doordat Jong Twente verschillende thuiswedstrijden in Emmen heeft gespeeld, hebben onze trainers hem goed kunnen bekijken. Daarnaast ben ik er ook niet rouwig om dat hij een van de beste vrienden van Cas Peters is. Ik hoop nog steeds dat Peters bijtekent."

'Emmen is club met ambitie'
De rechtsbenige verdediger is blij met zijn overgang naar Emmen. "FC Emmen is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een club met ambitie. Bovendien volg ik Cas Peters goed en heb ik regelmatig contact met hem. Hij vertelde me dat FC Emmen een mooie, warme club is die hogerop wil en talent de kans biedt hogerop te komen. Door deze woorden was ik snel overtuigd, en zie ik er naar uit om volgend jaar voor Emmen te spelen!"
Deel dit artikel: