Stelling: Ik ben blij dat Griekenland binnenboord blijft

Griekenland houdt de euro
Griekenland houdt de euro
ASSEN - Griekenland krijgt een nieuw steunpakket van de eurolanden. Met dit akkoord komt een einde aan zeventien uur overleg.
Het leek er zelfs even op dat Griekenland uit de euro zou stappen. Maar zover komt het dus niet. Griekenland moet wel aan de leiband. Het land moet snel strenge bezuinigingen en maatregelen doorvoeren, bijvoorbeeld met de btw en de pensioenen.
In ruil daarvoor krijgt Griekenland rond de 80 miljard euro om de banken te versterken en de enorme schuldenlast te verlichten.
Maar doen de eurolanden hier wel goed aan? Zijn de problemen met Griekenland nu wel echt voorbij? En zien we dit geld ooit terug?

Stelling

Leste Ronde
Meepraten over de stelling van de dag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur via telefoonnummer 0592-331188 of ga naar Facebook.com/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

Vrijdag was de stelling: Ik ga goed voorbereid op vakantie en kan zelf een lekke autoband vervangen. 323 mensen brachten hun stem uit. Een ruim 77 procent geeft aan dit zelf te kunnen, ruim 22 procent kan dit niet.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.