Inwoners Meppel balen van wildpoeper: Smerig, het wordt steeds gekker!

MEPPEL - Hondenpoep op straat is smerig, maar als je oog in oog staat met een menselijke drol draait je maag helemaal even om. Die van de bewoners van De Swaenenborgh in Meppel wel in ieder geval.
Op het parkeerterrein voor hun huis vonden ze de drol. Met onderbroek ernaast.

Overlast

De bewoners klagen al jaren over ingegooide ramen, rondzwervend afval en wildplassers. Maar het probleem lijkt alleen maar erger te worden. De wildpoeper is de druppel die de emmer doet overlopen: "Waarom moet het nou speciaal hier? Ik weet niet wat er met de mensheid aan de hand is tegenwoordig", zegt een van de ongeruste buurtbewoners.
Ook op sociale media wordt gesproken over het drollenmysterie. Zo zegt iemand: "'Met één woord: bahhh!!!!" En een ander zegt: "Smerig, het wordt steeds gekker!"

Geen briefje

"Van wie de drol is? Ja, dat weet je natuurlijk nooit. Er zat geen briefje bij," vertelt
Marco Havers met een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij kan als voorzitter van VVE Swaenenborgh Woningen een beetje lachen om het incident, maar vindt het tegelijk ook ernstig: "We zouden willen dat alles hier eindelijk een beetje netjes wordt."
Wie de drol heeft gelegd, is dus niet bekend. Maar wie de drol uiteindelijk heeft opgeruimd is ook een raadsel.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.