FC Emmen terug op RTV Drenthe

EMMEN - De wedstrijden van FC Emmen zijn vanaf morgenavond weer live te volgen op Radio Drenthe. Dat gebeurt in samenwerking met RTV Emmen. Op TV Drenthe zijn vanaf zaterdag de samenvattingen weer te zien.
Play-offs tegen Roda JC leverde veel positieve reacties op
Drie seizoenen geleden deed Radio Drenthe voor het laatst live verslag van de competitiewedstrijden van de enige betaald voetbalclub in Drenthe. Daarna zond de regionale omroep alleen nog de beelden uit op TV Drenthe. Tijdens de play-offs in het afgelopen seizoen werd een eerste aanzet gegeven tot een samenwerking tussen RTV Emmen en RTV Drenthe. Gezamenlijk werd er live-verslag gedaan van de halve finaleduels van FC Emmen tegen Roda JC. Dit leverde zoveel positieve kritieken op dat er nu voor een permanente samenwerking is gekozen.


FC Emmen - RKC
De eerste gezamenlijke radio-uitzending is morgenavond, wanneer FC Emmen het thuis opneemt tegen RKC. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. René Posthuma van RTV Emmen en Niels Dijkhuizen zijn de verslaggevers.


FC Emmen op TV Drenthe
De dag na de wedstrijd van FC Emmen zendt TV Drenthe een samenvatting uit. Op de zaterdagen en zondagen gebeurt dit in een extra TV Drenthe Sport. Speelt FC Emmen op een doordeweekse dag, dan zijn de beelden te zien in de uitzending van Drenthe Nu.
Liveblog en internet
Naast de verslagen op radio en TV zijn de verrichtingen van FC Emmen ook online te volgen. Op www.rtvdrenthe.nl wordt er tijdens elk duel een liveblog bijgehouden en daarnaast is er een speciale pagina ingericht voor het allerlaatste nieuws van de eerste divisionist. Daar kunt u ook wekelijks de uitzending van FC Emmen TV bekijken met daarin het laaste nieuws, achtergronden en portretten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl