RTV Drenthe volgt het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi ieder jaar op de voet, van voorronde tot en met finale. We zijn erbij met berichten, livestreams en tv. Niet alleen op radio en tv, maar ook via internet en social media hoeft de liefhebber niets te missen van de 43e editie van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland.

Onze Club

Natuurlijk besteedt het amateurvoetbalprogramma Onze Club veel aandacht aan het toernooi. De voorrondes en halve finale zijn op zondag 29 december en 5 januari vanaf 18:30 uur te zien op TV Drenthe, met uitgebreide samenvattingen uit vier sporthallen. Op zondag 12 januari zendt Onze Club een uitgebreide samenvatting van de finaledag uit.

Live op tv, internet en radio

De finaledag is zaterdag 11 januari vanaf 11:25 uur live te volgen op TV Drenthe, maar ook op internet. Je hoeft geen wedstrijd te missen. De finalewedstrijd is vanaf 17:00 uur ook live te volgen op Radio Drenthe.

Web en app

Alle informatie over het toernooi is te volgen op de website en in de app van RTV Drenthe. Of het nu gaat om de loting, statistieken, liveblogs, interviews of het laatste nieuws, hier hoef je niets te missen. Download de app via de appstore op je telefoon of tablet.

Speeldagen

  • 28 december - Voorronde
  • 2 januari - Kwartfinale
  • 4 januari - Halve Finale
  • 8 januari - Tussenronde
  • 11 januari - Finale

Speelschema's en uitslagen


Uitzending gemist Onze Club