Bevrijdingsfestival in Drenthe

Bevrijdingsfestival in Drenthe 5 mei 2019 16:00 - 17:00

RTV Drenthe komt de hele middag met een gevarieerd muziekprogramma met live-flitsen van het Bevrijdingsfestival in Drenthe, waar optredens zijn van Maan, Dirty Boulevard en regionale talenten als Jason Staal. Presentator in de studio is René Steenbergen. Verslaggever Robbert Oosting gaat op het festival op zoek naar de leukste bands, gekste acts en sprekers die met het vrijheidsthema te maken hebben.

Bevrijdingsfestival in Drenthe

Bevrijdingsfestival in Drenthe

5 mei 2019 17:00 - 18:00 RTV Drenthe komt de hele middag met een gevarieerd muziekprogramma met live-flitsen van het Bevrijdingsfestival in Drenthe, waar optredens zijn van Maan, Dirty Boulevard en regionale talenten als Jason Staal. Presentator in de studio is René Steenbergen. Verslaggever Robbert Oosting gaat op het festival op zoek naar de leukste bands, gekste acts en sprekers die met het vrijheidsthema te maken hebben.
Bevrijdingsfestival in Drenthe

Bevrijdingsfestival in Drenthe

5 mei 2019 15:00 - 16:00 RTV Drenthe komt de hele middag met een gevarieerd muziekprogramma met live-flitsen van het Bevrijdingsfestival in Drenthe, waar optredens zijn van Maan, Dirty Boulevard en regionale talenten als Jason Staal. Presentator in de studio is René Steenbergen. Verslaggever Robbert Oosting gaat op het festival op zoek naar de leukste bands, gekste acts en sprekers die met het vrijheidsthema te maken hebben.
Bevrijdingsfestival in Drenthe

Bevrijdingsfestival in Drenthe

5 mei 2019 14:00 - 15:00 RTV Drenthe komt de hele middag met een gevarieerd muziekprogramma met live-flitsen van het Bevrijdingsfestival in Drenthe, waar optredens zijn van Maan, Dirty Boulevard en regionale talenten als Jason Staal. Presentator in de studio is René Steenbergen. Verslaggever Robbert Oosting gaat op het festival op zoek naar de leukste bands, gekste acts en sprekers die met het vrijheidsthema te maken hebben.
Bevrijdingsfestival in Drenthe

Bevrijdingsfestival in Drenthe

5 mei 2019 13:00 - 14:00 RTV Drenthe komt de hele middag met een gevarieerd muziekprogramma met live-flitsen van het Bevrijdingsfestival in Drenthe, waar optredens zijn van Maan, Dirty Boulevard en regionale talenten als Jason Staal. Presentator in de studio is René Steenbergen. Verslaggever Robbert Oosting gaat op het festival op zoek naar de leukste bands, gekste acts en sprekers die met het vrijheidsthema te maken hebben.