Cassata 13.00

Cassata 15 juni 2019 13:00 - 13:30

In Cassata 15 juni de grootse plannen van Harm Post voor bedrijvigheid rond Groningen Airport Eelde: droom of werkelijkheid? Kinderwensen gezocht in de regio's Noord, Midden en Zuidwest door ambassadeur Chris Vegter van de Wensstichting Drenthe. Het Radioforum over de wethoudersperikelen. En speciale tafelgast is Professor Dirk Strijker uit Eexterzandvoort die na 40 jaar RUG vooral gaat fietsen. Presentatie: Margriet Benak

Cassata

30 september 13:00 - 14:00 In Cassata 30 september wielerorganisator Thijs Rondhuis en sportgedeputeerde Henk Jumelet over het succes van het EK Wielrennen in Drenthe, en of er ooit een WK achteraan komt, ondanks het politiebesluit om vanaf 2024 geen wielerkoersen meer te begeleiden met motoragenten. Verder ecoloog Bertil Zoers over risicobevers, die in de ban worden gedaan omdat ze de veiligheid van burgers bedreigen door gegraaf in waterkeringen. En alles over het fotoboek Drenthe Waterland van fotografe Karin Broekhuijsen. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is de kersverse 40-jarige PvdA-wethouder Rieja Raven van Midden-Drenthe, die donderdagavond is beëdigd. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

30 september 12:15 - 13:00 In Cassata 30 september wielerorganisator Thijs Rondhuis en sportgedeputeerde Henk Jumelet over het succes van het EK Wielrennen in Drenthe, en of er ooit een WK achteraan komt, ondanks het politiebesluit om vanaf 2024 geen wielerkoersen meer te begeleiden met motoragenten. Verder ecoloog Bertil Zoers over risicobevers, die in de ban worden gedaan omdat ze de veiligheid van burgers bedreigen door gegraaf in waterkeringen. En alles over het fotoboek Drenthe Waterland van fotografe Karin Broekhuijsen. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is de kersverse 40-jarige PvdA-wethouder Rieja Raven van Midden-Drenthe, die donderdagavond is beëdigd. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

23 september 13:00 - 14:00 In Cassata 23 september LTO-bestuurder Dirk Bruins en voorzitter Ton Sleeking van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe over het gebrek aan visie in de miljoenennota, want de 2 miljard voor armoedebestrijding helpt niks met kostenstijgingen voor voedsel en energie. Astrid Crum van Marketing Drenthe over de Toerisme Top in Drenthe en hoe top was het zomerseizoen in onze provincie, Wouter Bessels vertelt over zijn boek 'Plaat voor je Kop' met zestig jaar muziekgeschiedenis, het Radioforum is er, en speciale tafelgast is vertrekkend wethouder Dennis Bouwman die na zeven 'pittige jaren' Midden-Drenthe verlaat. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

23 september 12:15 - 13:00 In Cassata 23 september LTO-bestuurder Dirk Bruins en voorzitter Ton Sleeking van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe over het gebrek aan visie in de miljoenennota, want de 2 miljard voor armoedebestrijding helpt niks met kostenstijgingen voor voedsel en energie. Astrid Crum van Marketing Drenthe over de Toerisme Top in Drenthe en hoe top was het zomerseizoen in onze provincie, Wouter Bessels vertelt over zijn boek 'Plaat voor je Kop' met zestig jaar muziekgeschiedenis, het Radioforum is er, en speciale tafelgast is vertrekkend wethouder Dennis Bouwman die na zeven 'pittige jaren' Midden-Drenthe verlaat. Presentatie: Margriet Benak.