Cassata 13.00

Cassata 20 februari 2021 13:00 - 14:00

In Cassata 20 februari de opstand in Klazienaveen waar de Handelsvereniging 2 maart de winkels weer opengooit, wel of geen einde aan de lockdown, maar MKB Drenthe vindt dat onverstandig. Verder moeder Ria Das uit Assen en adoptiedochter Anice over de misstanden met buitenlandse adoptiekinderen, en Assenaar Arnoud Kuipers als kandidaat nummer 4 van de Libertaire Partij. In het Radioforum dit keer VVD-Tweede Kamerlid Erik Ziengs en Drents PvdA-voorzitter Jacob Bruintjes. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

30 september 13:00 - 14:00 In Cassata 30 september wielerorganisator Thijs Rondhuis en sportgedeputeerde Henk Jumelet over het succes van het EK Wielrennen in Drenthe, en of er ooit een WK achteraan komt, ondanks het politiebesluit om vanaf 2024 geen wielerkoersen meer te begeleiden met motoragenten. Verder ecoloog Bertil Zoers over risicobevers, die in de ban worden gedaan omdat ze de veiligheid van burgers bedreigen door gegraaf in waterkeringen. En alles over het fotoboek Drenthe Waterland van fotografe Karin Broekhuijsen. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is de kersverse 40-jarige PvdA-wethouder Rieja Raven van Midden-Drenthe, die donderdagavond is beëdigd. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

30 september 12:15 - 13:00 In Cassata 30 september wielerorganisator Thijs Rondhuis en sportgedeputeerde Henk Jumelet over het succes van het EK Wielrennen in Drenthe, en of er ooit een WK achteraan komt, ondanks het politiebesluit om vanaf 2024 geen wielerkoersen meer te begeleiden met motoragenten. Verder ecoloog Bertil Zoers over risicobevers, die in de ban worden gedaan omdat ze de veiligheid van burgers bedreigen door gegraaf in waterkeringen. En alles over het fotoboek Drenthe Waterland van fotografe Karin Broekhuijsen. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is de kersverse 40-jarige PvdA-wethouder Rieja Raven van Midden-Drenthe, die donderdagavond is beëdigd. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

23 september 13:00 - 14:00 In Cassata 23 september LTO-bestuurder Dirk Bruins en voorzitter Ton Sleeking van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe over het gebrek aan visie in de miljoenennota, want de 2 miljard voor armoedebestrijding helpt niks met kostenstijgingen voor voedsel en energie. Astrid Crum van Marketing Drenthe over de Toerisme Top in Drenthe en hoe top was het zomerseizoen in onze provincie, Wouter Bessels vertelt over zijn boek 'Plaat voor je Kop' met zestig jaar muziekgeschiedenis, het Radioforum is er, en speciale tafelgast is vertrekkend wethouder Dennis Bouwman die na zeven 'pittige jaren' Midden-Drenthe verlaat. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

23 september 12:15 - 13:00 In Cassata 23 september LTO-bestuurder Dirk Bruins en voorzitter Ton Sleeking van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe over het gebrek aan visie in de miljoenennota, want de 2 miljard voor armoedebestrijding helpt niks met kostenstijgingen voor voedsel en energie. Astrid Crum van Marketing Drenthe over de Toerisme Top in Drenthe en hoe top was het zomerseizoen in onze provincie, Wouter Bessels vertelt over zijn boek 'Plaat voor je Kop' met zestig jaar muziekgeschiedenis, het Radioforum is er, en speciale tafelgast is vertrekkend wethouder Dennis Bouwman die na zeven 'pittige jaren' Midden-Drenthe verlaat. Presentatie: Margriet Benak.