Cassata 12.00

Cassata 7 januari 2017 12:15 - 13:00

In Cassata zaterdag 7 januari de strijd om de vestiging van een Europese Tesla-fabriek: ook Drenthe doet mee, maar zijn de kansen reëel en wat levert het op? Wordt 2017 volgens Dirk Bruins het jaar van de waarheid voor de melkveehouders en heeft Harm Brouwer als Drents kandidaat-kamerlid voor de PvdA op plek 31 nog hoop? Speciale tafelgast is GroenLinks-politicus Jan Langenkamp, die na 22 jaar provinciale en lokale politiek opstapt. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

16 september 13:00 - 14:00 In Cassata 16 september burgemeester Richard Korteland over de komst van het historische themapark van de Franse gigant Puy du Fou naar Meppel, realistisch of prestigeproject? Wielerbaas en evenementenregelaar Thijs Rondhuis pompt zich op voor het komende EK Wielrennen in Drenthe, je hoort alles over de Van Gogh-roadmovie die ZOD-film de komende maanden gaat draaien, het radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is benzineboer Ewout Klok, te min voor de VVD-kandidatenlijst maar al jaren het brutale gezicht van de belangenvereniging van pomphouders in het land. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

16 september 12:15 - 13:00 In Cassata 16 september burgemeester Richard Korteland over de komst van het historische themapark van de Franse gigant Puy du Fou naar Meppel, realistisch of prestigeproject? Wielerbaas en evenementenregelaar Thijs Rondhuis pompt zich op voor het komende EK Wielrennen in Drenthe, je hoort alles over de Van Gogh-roadmovie die ZOD-film de komende maanden gaat draaien, het radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is benzineboer Ewout Klok, te min voor de VVD-kandidatenlijst maar al jaren het brutale gezicht van de belangenvereniging van pomphouders in het land. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

9 september 13:00 - 14:00 Cassata is 9 september weer terug van zomerreces. Dit keer zijn te gast CDA-kopstukken Henri Bontenbal en Eline Vedder, de nummers 1 en 2 op de kandidatenlijst. ArchitectuurPunt Drenthe bestaat tien jaar, zijn ze nu de waakhond over het Drentse DNA, of toch vooral de grote aanjager voor gedurfder en experimenteler bouwen? Het Radioforum bespreekt het nieuws, Harry Tupan van het Drents Museum neemt ons mee in de Van Gogh-gekte in Drenthe, en kersvers burgemeester Jan Zwiers van Midden-Drenthe is speciale tafelgast. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

9 september 12:15 - 13:00 Cassata is 9 september weer terug van zomerreces. Dit keer zijn te gast CDA-kopstukken Henri Bontenbal en Eline Vedder, de nummers 1 en 2 op de kandidatenlijst. ArchitectuurPunt Drenthe bestaat tien jaar, zijn ze nu de waakhond over het Drentse DNA, of toch vooral de grote aanjager voor gedurfder en experimenteler bouwen? Het Radioforum bespreekt het nieuws, Harry Tupan van het Drents Museum neemt ons mee in de Van Gogh-gekte in Drenthe, en kersvers burgemeester Jan Zwiers van Midden-Drenthe is speciale tafelgast. Presentatie: Margriet Benak.