Cassata 13.00

Cassata 19 november 2016 13:00 - 13:30

Een speciale Cassata op zaterdag 19 november met de genomineerden voor Drents Politicus van het Jaar 2016: VVD-wethouder Mirjam Pauwels van De Wolden, SP-Statenlid Ko Vester en CDA-wethouder Frits Alberts van Borger-Odoorn. En de drie genomineerden voor Politiek Talent: D66-Statenlid Jordy Tuin en de wethouders Henk Kosters van Noordenveld (Gemeentebelangen) en Jan Zwiers van Coevorden (Belangen Buitengebied Coevorden). Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

2 maart 13:00 - 14:00 In Cassata 2 maart directeur Marcel van Halteren van Woonconcept en voorzitter Ina Booij van de Huurdersvereniging Meppel over de foute energielabels voor tientallen huurwoningen. Hoe kon dit zo misgaan en wat betekent dit voor huurders? Het Drentse kamerlid Elke Slagt schreef mee aan het boek Groene Planeet, Groene Zorg, bedoeld als handboek voor vergroening van de zorgsector, en aandacht voor het 44e Internationaal Filmfestival Asssen dat doorgroeit naar vier dagen filmplezier. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is directeur Erik de Gruijter, die na 16 jaar afscheid neemt van Landschapsbeheer Drenthe. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

2 maart 12:15 - 13:00 In Cassata 2 maart directeur Marcel van Halteren van Woonconcept en voorzitter Ina Booij van de Huurdersvereniging Meppel over de foute energielabels voor tientallen huurwoningen. Hoe kon dit zo misgaan en wat betekent dit voor huurders? Het Drentse kamerlid Elke Slagt schreef mee aan het boek Groene Planeet, Groene Zorg, bedoeld als handboek voor vergroening van de zorgsector, en aandacht voor het 44e Internationaal Filmfestival Asssen dat doorgroeit naar vier dagen filmplezier. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is directeur Erik de Gruijter, die na 16 jaar afscheid neemt van Landschapsbeheer Drenthe. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

24 februari 13:00 - 14:00 In Cassata 24 februari directeur Wim van Dalen van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP in debat over het gebrekkige toezicht van gemeentes op zuipketen met wethouder Mark Turksema van De Wolden. Arnaud Dijkstra vertelt over de grote noordelijke hulpactie van de Friese Rijders voor Oekraïne, en Annet Sturre uit Odoorn zamelt geld in voor het door aardbeving getroffen gebied in Turkije, want ze wil in mei niet met lege handen naar het Turkse bruiloftsfeest van zoon Ruben en schoondochter Melissa. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is Drentse PvdA'er Ralph du Long, nummer 13 op de lijst voor GroenLinks/PvdA met de Europese verkiezingen. Presentatie: Margriet Benak.

Cassata

24 februari 12:15 - 13:00 In Cassata 24 februari directeur Wim van Dalen van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP in debat over het gebrekkige toezicht van gemeentes op zuipketen met wethouder Mark Turksema van De Wolden. Arnaud Dijkstra vertelt over de grote noordelijke hulpactie van de Friese Rijders voor Oekraïne, en Annet Sturre uit Odoorn zamelt geld in voor het door aardbeving getroffen gebied in Turkije, want ze wil in mei niet met lege handen naar het Turkse bruiloftsfeest van zoon Ruben en schoondochter Melissa. Het Radioforum bespreekt de nieuwsweek en speciale tafelgast is Drentse PvdA'er Ralph du Long, nummer 13 op de lijst voor GroenLinks/PvdA met de Europese verkiezingen. Presentatie: Margriet Benak.