Cassata 13.00

Cassata 10 april 2021 13:00 - 14:00

In Cassata 10 april directeur Harry Tupan van het Drents Museum en horeca-ondernemer Ronald Obbes over de zucht naar versoepeling in coronatijd en het museum als testlocatie, Jan ten Kate over zijn burgemeesterschap in Staphorst, en de Assense Trudy Mulder die alle ellende uit haar leven, met verwaarlozing, misbruik en mishandeling, met het boekje Draagbaar Leven van zich afschreef, ook bedoeld als wijze les voor hulpverleners. In het Radioforum CDA-kamerlid Agnes Mulder en Sterk Meppel-wethouder Jaap van der Haar. Presentatie: Margriet Benak

Cassata

Cassata

Vandaag 13:00 - 14:00 In Cassata 1 april drie 'oude rotten' van PvdA, VVD en CDA uit het Drents Parlement, voor een terugblik en een vooruitblik op het toekomstige provinciale bestuur. Verder de belevenissen van Henk-Jan Hofman en Henk Posma van de Stichting Oost-West Kontakten, net terug van hun zesde hulptransport aan Oekraïne. Frank Vermeer vertelt over zijn boek Bij Leven en Welzijn, over 150 jaar Joodse familiegeschiedenis waarvan een belangrijk deel in Assen ligt. Het Radioforum bespreekt het nieuws van deze week en speciale tafelgast is de 76-jarige Jannes Kerssies, een groentje in Provinciale Staten voor de BBB, maar al dertig jaar lokaal politiek actief in Midden-Drenthe. Presentatie: Margriet Benak.
Cassata

Cassata

Vandaag 12:15 - 13:00 In Cassata 1 april drie 'oude rotten' van PvdA, VVD en CDA uit het Drents Parlement, voor een terugblik en een vooruitblik op het toekomstige provinciale bestuur. Verder de belevenissen van Henk-Jan Hofman en Henk Posma van de Stichting Oost-West Kontakten, net terug van hun zesde hulptransport aan Oekraïne. Frank Vermeer vertelt over zijn boek Bij Leven en Welzijn, over 150 jaar Joodse familiegeschiedenis waarvan een belangrijk deel in Assen ligt. Het Radioforum bespreekt het nieuws van deze week en speciale tafelgast is de 76-jarige Jannes Kerssies, een groentje in Provinciale Staten voor de BBB, maar al dertig jaar lokaal politiek actief in Midden-Drenthe. Presentatie: Margriet Benak.
Cassata

Cassata

25 maart 13:00 - 14:00 In Cassata 25 maart aandacht voor de campagne Taboer om geestelijke nood onder boeren bespreekbaar te maken. Verder oud-burgemeester Mieke Damsma van Midden-Drenthe, die tegenwoordig directeur is bij Hospice Het Alteveer in Assen, en alles over de bijzondere oorlogsfilm Grenzeloos Verraad, van Drentse makelij, die maandagavond in première gaat en zelfs naar het buitenland gaat. Het Radioforum bespreekt het nieuws van deze week, en speciale tafelgast is Harry Tupan van het Drents Museum dat enkele weken dichtgaat vanwege herstelwerk en een verbouwing. Presentatie: Margriet Benak.
Cassata

Cassata

25 maart 12:15 - 13:00 In Cassata 25 maart aandacht voor de campagne Taboer om geestelijke nood onder boeren bespreekbaar te maken. Verder oud-burgemeester Mieke Damsma van Midden-Drenthe, die tegenwoordig directeur is bij Hospice Het Alteveer in Assen, en alles over de bijzondere oorlogsfilm Grenzeloos Verraad, van Drentse makelij, die maandagavond in première gaat en zelfs naar het buitenland gaat. Het Radioforum bespreekt het nieuws van deze week, en speciale tafelgast is Harry Tupan van het Drents Museum dat enkele weken dichtgaat vanwege herstelwerk en een verbouwing. Presentatie: Margriet Benak.