De Drentse 1000 stemweek met Judith

De Drentse 1000 stemweek met Judith 26 november 2021 12:00 - 13:00

Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Tijdens de Drentse 1000 stemweek gaat Radio Drenthe met een Drentse 1000 touringcar de provincie door! Zowel in de bus als online op www.drentse1000.

De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 14:00 - 15:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 13:00 - 14:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 12:00 - 13:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

1 september 2022 14:00 - 15:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.