Drentstalige Kerkdienst

Drentstalige Kerkdienst 18 september 19:00 - 20:00

Drentstalige kerkdienst vanuit de Jacobuskerk in Rolde. Voorganger: dominee Hans Katerberg.

Drentstalige Kerkdienst

Drentstalige Kerkdienst

30 januari 19:00 - 20:00 Sinds lange tied kuj weer lustern naor een Drentse kerkdienst, een dienst die we vleden week zundag opnamen in de Stadskerk van Coevern. Publiek weur hierbij nog niet toelaoten, maor wal warkte een klein ‘samenzangkoor’ van tien personen met. De dienst wordt leid deur ds. Jenny Lambers-Niers en Ronald IJmker speult op ’t örgel. Thema van de dienst is: Vrijheid.
Drentstalige Kerkdienst

Drentstalige Kerkdienst

13 september 2020 10:00 - 11:00 'Wat wil het volk?' Dat thema hef domnee Hans Katerberg uut Börger keuzen veur de Drentse dienst, zoas die holden is op zundag 6 september j.l. in de Jacobuskerk in Rolde. De achterliggende gedachte hierbij: misschien is het neudig um juust in dizze tied ies nao te dèenken over de vraoge hoe wij vrij blieft van op macht beluste dictators, non der zoveul lu an de macht bint die heur niks antrekt van de kwetsbaorsten in de samenleving en die veural gangs bint met het verstevigen van heur iegen positie. Op örgel speult Tiny van Nimwegen en in plaots van samenzang warkt een kleine groep van 7 zangers en zangeressen met, veur het zingen van een stuk of wat liederen.
Drentstalige Kerkdienst

Drentstalige Kerkdienst

5 juli 2020 10:00 - 11:00 Veer maol in ’t jaor zendt Radio Drenthe en Drentstaolige kerkdienst uut, vanuut ien van oenze mooie kerken in de provincie. Vanmörgen kuj lustern naor de dienst zoas die vleden week zundag, 28 juni, opnummen is in de Protestantse kerk van Coevern. Veurganger is ds. Jennie Lambers-Niers, op örgel speult Ronald IJmker en Hindrik Westerhof bespeult de bugel. I.v.m. de corona-veurschriften was de kerk wieder leeg, op 6 gemienteleden nao, die op roeme afstand van mekaar de zang verzörgden: Eddie ter Borg, Leen Jansen Schoonhoven, Wolter Karsten, Ria Ram, Mini Kooiker en Herman Lambers. De liturgie veur dizze dienst vin ie op oenze site, op de pagina van Drentse diensten. Het thema is: Is dit leven?
Drentstalige Kerkdienst

Drentstalige Kerkdienst

24 mei 2020 10:00 - 11:00 Veer keer in ‘t jaor zendt Radio Drenthe een Drentstaolige kerkdienst uut, vanuut ien van de mooie kerken in oeze previncie. Vanmörgen kuj lustern naor de Drentse dienst die aw afgelopen zundag opnummen hebt in de Koepelkerk in Smilde. Umdat samenzang i.v.m. de coronacrisis niet meugelijk was, is ‘r buten de dienst um een klein koor van 6 personen vörmt, dat veur de zang van de liederen zörgt hef, te weten: Bert Boon, Harry Jansen, Jan Pieter de Vries, Jannie Meijer, Netta Braam en Lammie Snippe, leid deur Aninka van Burken. Veurganger is ds. Wim Smit en op örgel speult Klaas. v.d. Kolk. De liturgie veur dizze dienst is te volgen via rtvdrenthe.nl/kerkdiensten. Het thema van de dienst is: In de leer bie de Heilige Giest.