Met Judith door de middag (3e uur)

Met Judith door de middag 5 september 2018 14:00 - 15:00

In deze uitzending onder meer: - Mads Wittermans kruipt in de huid van de omstreden amateurarcheoloog Tjerk Vermaning. Vanavond is de try-out van de première van het toneelstuk De Affaire Vermaning. Mads vertelt er alles over. - Het verhaal achter de plaat, met Albert Haar

De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 14:00 - 15:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 13:00 - 14:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

2 september 2022 12:00 - 13:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.
De Dag van Drenthe met Judith

De Dag van Drenthe met Judith

1 september 2022 14:00 - 15:00 Hou je van bijzondere verhalen, ga dan met Judith door de middag! Met opvallende gasten, veel muziek en er valt ook wat te winnen. Elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij. Het laatste nieuws komt voorbij en grote hits ontbreken niet. Verslaggever Aaldert of Robbert meldt zich elke dag vanuit de provincie.