Podium

Podium 28 januari 2018 15:00 - 16:00

Het Cultuur programma van Radio Drenthe, elke laatste zondag van de maand. Vandaag aandacht voor kleine (muziek) podia in de provincie. Gasten zijn Henk Eggens van Van Slag in Borger, Willem Dijkema van 't Keerpunt in Spijkerboor, Jan de Haan van De Amer in Amen en Raph Bode van Nijend 24 in Anderen. Heeren Oud-Zuid zorgt voor de live-muziek. Presentatie: Lukas Koops

Podium

Podium

24 juni 2018 15:00 - 16:00 In Podium een gesprek met Hein Klompmaker (directeur van het Hunebedcentrum) en Dirk Mulder (directeur van Herinneringscentrum Kamp Westerbork) over cultuur in Drenthe en over het schrijven van columns. Klompmaker en Mulder deden dit drie jaar voor Radio Drenthe. Heeren Oud-Zuid zorgt voor de live-muziek. Presentatie: Lukas Koops.
Podium

Podium

27 mei 2018 15:00 - 16:00 Zaterdag 2 juni is op TV-Drenthe het Drents Liedjesfestival te zien. In Podium een gesprek over streeektaalmuziek. Wat zijn de mogelijkheden, hoe zit het met de kwaliteit. is er genoeg jong talent, gaat er van het Liedjesfestival een stimulerende werking uit? Aan de studiotafel zitten Martijje, Bert Kamping, Egbert Meyers en Bert Hadders. Heeren Oud-Zuid zorgt voor de muziek. Presentatie: Lukas Koops.
Podium

Podium

29 april 2018 15:00 - 16:00 In Podium, het cultuur programma van Radio Drenthe dat elke laatste zondag van de maand wordt uitgezonden, vandaag een gesprek met vier beeldend kunstenaars over Drentse kunstenaarsverenigingen en de Atelierroutes die ze jaarlijks organiseren. Gasten zijn: Jaap de Jonge, Anneke Verstegen, Ivo Winnubst en Jitske Rinsma. Heeren Oud-Zuid zorgt voor de live-muziek. Presentatie: Lukas koops
Podium

Podium

25 februari 2018 15:00 - 16:00 Podium is het Cultuur programma van Radio Drenthe dat elke laatste zondag van de maand tussen 15.00 en 16.00 uur wordt uitgezonden. Vandaag staat het theater in Drenthe centraal met als gasten Leny Hamminga van Theatergroep EPOI, Marian Vesseur van Theatergroep M/V en Geke Hoogstins die de afgelopen jaren enkele grote theatervoorstellingen produceerde. Heeren Oud-Zuid zorgt voor de muziek. Presentatie: Lukas Koops.