Mennega Cateringservice

Mennega Catering verzorgt elk feest en evenement volledig. En in de authentieke ambiance van het sfeervolle Restaurant Mennega genieten gasten in ontspannen sfeer. Op de hoek Groningerstraat-Rolderstraat in Assen worden de heerlijkste lunches en diners geserveerd.

“RTV Drenthe denkt met ons mee. Commercials voor radio en tv, banners voor internet: RTV Drenthe levert snel en kwalitatief goed werk af. Full-service zoals ook wij die bieden. Wij zijn zeer tevreden.’’
Kim Westera, Mennega Cateringservice

COG Drenthe

Bij Christelijke Onderwijsgroep (COG) Drenthe leren kinderen in een veilige omgeving, op scholen met een prettige sfeer en een eigen karakter. COG Drenthe zoekt continu naar verbeteringen, nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Er zijn scholen in de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Noordenveld en Midden-Drenthe.

“RTV Drenthe leeft echt in de Drentse gemeenschap. De kijk-, luister- en bezoekcijfers zijn aantoonbaar groot. Het is een informatiebron en contactpunt voor veel Drenten van alle leeftijden. Wij kloppen nooit tevergeefs aan voor publiciteit op RTV Drenthe.”
Albert Velthuis, COG Drenthe

MobiVit

MobiVit biedt mensen met een hulpvraag de juiste en betaalbare hulpmiddelen: zowel nieuwe als zo-goed-als-nieuwe, betaalbare scootmobielen, rollators, sta-op-stoelen, hoog-laagbedden en comfortartikelen. Kijk gerust vrijblijvend rond bij de specialist in Assen, Emmen en Schoonoord.

“MobiVit groeide in twee jaar van één naar drie vestigingen. Adverteren op RTV Drenthe droeg sterk bij aan deze snelle sterke groei. Wij besteden ons afgemeten marketingbudget zo effectief en efficiënt mogelijk. Reclame op RTV Drenthe levert ons heel veel op.”
Klaas Schepers, MobiVit

Autocenters Van Staalduinen Louwes

De allround vakgarages van Autocenters Van Staalduinen Louwes (ACSL) bieden gedegen en betrouwbaar onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s. ACSL in Emmen, Stadskanaal en Scheemda is dealer van de topmerken Kia, Citroën, Honda en Mitsubishi.

“Adverteren op RTV Drenthe en RTV Noord zet ons bedrijf in Groningen en Drenthe uitstekend op de kaart. RTV Drenthe denkt heel goed met ons mee. Via één contactpersoon adverteren wij bij meerdere omroepen, dat is een groot voordeel.”
Linda Louwes, ACSL

Homepage RTV Drenthe Reclame Naar contactpagina