De ervaring van anderen

‘Tot mijn verbazing stroomden de reacties binnen’

Adverteerder Ferdy Snijders van Autobedrijf Snijders aan het woord:
"In het verleden kregen wij maar weinig respons op onze commercials bij andere radiostations. Daarom heb ik besloten om ook te adverteren op Radio Drenthe. Ik was hier sceptisch over maar tot mijn verbazing stroomden de reacties na de eerste week binnen. Ik adverteer nog op meer zenders maar krijg eigenlijk alleen vanuit de commercial op Radio Drenthe orders binnen. Ik merk ook dat mensen je serieus nemen als je adverteert op RTV Drenthe. Ik blijf dit in de toekomst dan ook zeker doen."

Professionele begeleiding

"De begeleiding en het contact met de accountmanagers vanuit RTV Drenthe bevalt mij goed. Het is erg professioneel: ze doen wat ze zeggen en het gebeurt snel.

Radio Drenthe heeft zich de laatste jaren positief ontwikkeld. Ik luisterde eigenlijk nooit meer. Alleen jaren geleden en toen vond ik de zender wat oubollig. Nadat ik besloot mijn commercial uit te zenden op Radio Drenthe ben ik weer gaan luisteren en nu luister ik iedere dag. Ik vind de nieuwe programmering veel beter en professioneler."

Over Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is een autobedrijf in Emmen waar u terecht kunt voor reparatie, onderhoud en APK. Daarnaast hebben zij een groot aanbod jong gebruikte occasions.

In 2009 heeft Ferdy zijn bedrijf opgericht en sinds 2012 is het bedrijf uitgebreid en biedt hij ook onderhoud aan voor bedrijfswagens en campers. Ondanks de groei van het bedrijf is Autobedrijf Ferdy Snijders nog altijd even toegankelijk en persoonlijk. De ongedwongen sfeer en het dorpse karakter zijn bewaard gebleven. Een fijn gesprek bij een lekkere kop koffie is voor hem heel gewoon. Want klanten die weer vertrekken met een glimlach, dat is voor Ferdy wat telt. (bron: www.ferdysnijders.nl)

Ons team staat voor je klaar

George Wesseling
Sales en Marketing Manager
Telefoonnummer: 06 52670963
Mail George Wesseling

Ellen Vos
Commercieel Medewerker Binnendienst
Telefoonnummer: 0592 338010
Mail Ellen Vos

Eric Lunenborg
Accountmanager
Telefoonnummer: 06 53146370
Mail Eric Lunenborg

Kimm van Nispen
Commercieel Medewerker Binnendienst
Telefoonnummer: 0592 338010
Mail Kim van Nispen