Bereik uw toekomstige werknemers via RTV Drenthe!

In diverse branches is de vraag naar geschikt personeel groot en het aanbod minimaal. Wervingsacties leveren bedrijven weinig tot geen (geschikte) reacties op. Ondervindt u ook problemen bij het vinden van geschikt en gekwalificeerd personeel? Een wervingscampagne via RTV Drenthe is mogelijk de oplossing voor u!

Wervingsactiviteiten zijn veelal gericht op actief werkzoekenden. Dit is begrijpelijk, maar er is een interessante grotere groep die u hiermee niet bereikt. Dit is de groep werkenden die niet actief op zoek is maar wel interesse heeft in mooie carrièrekansen bij een nieuwe werkgever. Wacht niet langer en laat ook hen weten dat u op zoek bent naar mensen zoals zij!

RTV Drenthe is dé regionale omroep van de provincie Drenthe en 24/7 online. Per week bereiken wij ca. 160.000 mensen via Radio, 180.000 mensen via TV en trekken wij ruim 1,5 miljoen online bezoeken. Kortom, RTV Drenthe heeft een groot bereik en is hét ideale medium om geschikt personeel te werven. De kans dat uw boodschap uw toekomstige werknemer bereikt is heel groot.

Inzet van cross-mediale wervingscampagne

Met een gerichte wervingscampagne via RTV Drenthe bereikt u met uw boodschap een groot publiek. Inclusief vakbekwame mensen die thuis, onderweg of op het werk RTV Drenthe volgen. Hiervoor maken wij een specifieke planning afgestemd op uw doelgroep.

De voordelen van Radio- en TV reclame zijn groot. Mensen zijn visueel en auditief ingesteld en daarom is de inzet van beeld en geluid ideaal voor de beeldvorming en het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast versterkt het uw andere media uitingen in hoge mate: herkenbaarheid verhoogd de conversie.

Wij bieden u een compleet pakket dat bestaat uit een professionele commercial, banner(s) en/of een pre-roll. Op deze wijze benut u onze kanalen optimaal en presenteert u zich op een aantrekkelijke wijze aan uw doelgroep

Contact

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden voor personeelswerving via RTV Drenthe? Neem contact op met Ellen Vos voor een vrijblijvende afspraak:
Telefoonnummer: 0592 338010
Mail Ellen Vos

Case: Succesvolle wervingscampagne Intergas

Onlangs heeft Intergas uit Coevorden een succesvolle multimediale wervingscampagne via RTV Drenthe ingezet. Met succes!

"Ik had dit zeker niet zonder RTV Drenthe willen doen"
Rutger van Drongelen -- Recruiter Intergas

In onderstaande video vertelt Rutger van Drongelen, recruiter bij Intergas, wat de campagne Intergas heeft opgeleverd:

Voor de cross-mediale wervingscampagne van Intergas zijn de volgende uitingen op TV en radio ingezet:

Reclamebanners Intergas

Interesse?

Bel dan met 0592 338010 of vul het contactformulier in.

Voor contact met de reclame-afdeling selecteer je in het vak 'Type bericht' de optie Reclame/sales.

Ons team staat voor je klaar

George Wesseling
Sales en Marketing Manager
Telefoonnummer: 06 52670963
Mail George Wesseling

Ellen Vos
Commercieel Medewerker Binnendienst
Telefoonnummer: 0592 338010
Mail Ellen Vos

Eric Lunenborg
Accountmanager
Telefoonnummer: 06 53146370
Mail Eric Lunenborg