Rood Wit TV #25: De eerste training van Luka Adžić en welke transfers zitter er nog in de pijplijn?

FC Emmen Rood Wit TV
Bekijk hier aflevering 25 van het seizoen van FC Emmen Rood Wit TV © RTV Drenthe
In aflevering 25 van FC Emmen Rood Wit TV beelden van de eerste training van Luka Adzic, de aanvaller die dinsdag overkwam van 34-voudig Belgisch kampioen RSC Anderlecht.
Verder een gesprek met Ronald Lubbers, die ingaat op spelers die mogelijk komen of vertrekken in de laatste dikke week van de winterse transferperiode. Dick Lukkien blikt uiteraard vooruit op het duel van zondagmiddag tegen Vitesse.
Adzic trainde vanochtend dus voor het eerst mee bij zijn nieuwe club en was na afloop gesloopt. "Dat is een compliment voor ons, dat we dus goed en hard trainen. Ik hoor wel vaker dat spelers, die van buitenaf komen, dat het aanpoten is hier. Maar goede voetballers pikken het snel op, dus ik verwacht dat hij binnen afzienbare tijd op niveau is."
Ook de jonge aanvaller zelf verwacht dat de 'aanpassingsproblemen' van korte duur zijn. "Bovendien ben ik niet direct speelgerechtigd. Dat kan zo'n twee tot drie weken duren. Ideaal voor mij om mezelf geheel fit te krijgen voor mijn eerste wedstrijd."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.