Hollandscheveld zet Fit Boys in 45 minuten opzij

Hollandscheveld tegen Fit Boys
De spelers van Hollandscheveld en Fit Boys betreden het veld voor 45 minuten voetbal © RTV Drenthe/René Posthuma
VOETBAL - Hollandscheveld deed uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. Fit Boys werd op eigen veld met 3-1 verslagen. De wedstrijd duurde maar 45 minuten.
Op 14 december werd de wedstrijd in de rust, bij een 1-1 tussenstand, gestaakt, nadat scheidsrechter Van Duinen geblesseerd raakte. Onder moeilijke omstandigheden werd zaterdagmiddag de tweede helft gespeeld.
Bekijk nu online: Aflevering 27 van Onze Club
Na een uitgebreide warming-up van beide ploegen, hadden de gasten uit Beilen het geluk dat ze met de harde wind in de rug speelden. Daar stond de verdediging nog van te genieten, toen Mathijs Snippe de thuisclub, binnen twee minuten, op 2-1 bracht.

Niet bij de les

Fit Boys was daarna nog steeds niet bij de les en na weifelend optreden van doelman Peter Jan Oosting, bracht Robin Bijl de stand zelfs op 3-1.
Eindelijk was Fit Boys wakker, wisselde twee keer en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. De ploeg uit Beilen kreeg ook kansen, maar pech en doelman Lennard Vos stonden een doelpunt in de weg. Het publiek zag een open wedstrijd, met kansen over en weer.
Door de overwinning neemt Hollandscheveld wat afstand van de onderste plaatsen. De ploeg van trainer John Kikkert staat twaalfde, met 15 uit 15. De voorsprong op nummer een-na-laatst SVN'69 is nu vier punten, terwijl Fit Boys laatste blijft en nu acht punten achterstand heeft op Hollandscheveld.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.