FC Emmen Podcast #24: De bloemen gaan naar Vries

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #24: De bloemen gaan naar Vries © RTV Drenthe
In aflevering 24 van de FC Emmen Podcast is het natuurlijk feest. De eerste overwinning van het seizoen is binnen. PEC Zwolle werd met een 3-2 nederlaag naar huis gestuurd. Voor één iemand kwam de overwinning niet als verrassing. Dick Heuvelman had het al voorspeld en dus gaan de bloemen naar Vries.
En Heuvelman durft nog wel verder te gaan. "Ik sluit helemaal niet uit dat FC Emmen er, via de play-offs, nog in kan blijven." Verder ontstaat er een discussie over het halen van Paul Gladon. Was deze aankoop echt nodig? Niet iedereen van het panel had de spits gehaald.
Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast 24: De bloemen gaan naar Vries

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.
Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.
Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.
Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.
Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.
Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl