FC Emmen Podcast #25: Desnoods gaan we naar de paus

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #25: desnoods gaan we naar de paus © RTV Drenthe
In aflevering 25 van de FC Emmen Podcast is de stemming opperbest. Hoe kan het ook anders na de 1-0 overwinning op FC Utrecht. Maar omdat Willem II ook wint, blijft het gat naar plek zestien, vijf punten.
Dick Heuvelman is in het verleden al eens op audiëntie bij de paus geweest en wellicht dat Emmen op bedevaart naar Vaticaanstad moet. Met name Dink Binnendijk is onder de indruk. "Heb je echt de paus bezocht?", vraagt de hoofdredacteur van RTV Drenthe ongelovig. "Misschien dat dit ook de oplossing voor FC Emmen is."
Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast 25

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.
Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.
Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.
Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.
Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.
Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl