Hurry Up-coach Joop Fiege baalt flink van uitblijven beloning tegen Bevo

Joop Fiege
Trainer/coach van Hurry-Up Fiege houdt moed © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Voor de derde keer op rij is Hurry-Up uit Zwartemeer in de HandbalNL League met lege handen achter gebleven. Trainer/coach Joop Fiege vindt dat zijn ploeg tegen Bevo (27-30) meer had verdiend.
Hurry-Up gaf vanmiddag een 17-15 en 26-25 voorsprong uit handen. In de slotfase gingen de gasten uit Panningen aan de haal met de punten. "In de slotfase zijn we te gehaast en slordig", zegt Fiege na de tijd. Doelman van Hurry-Up Boris Tot zag een goede wedstrijd niet uitmonden in het gehoopte resultaat.

Frustratie

Hij troost de teleurgestelde speler Ulisses Ribeiro. Met een handdoek over zijn hoofd zoekt de Portugees na de derde verliespartij sinds de herstart van de competitie de kleedkamer op. Fiege: "Je wilt wedstrijden winnen en meedoen en als dat niet lukt, dan baal je."
Ook vorige week ging Hurry-Up in eigen huis ten onder (29-34). En ook tegen LIONS gaven de oranjehemden een voorsprong bij rust (19-17) uit handen. "Alle wedstrijden die we hebben verloren hadden we ook kunnen winnen. Je wilt na een intensieve trainingsweek een beloning krijgen. Nu heerst vooral frustratie", legt Fiege uit. "In een competitie met maar vijf ploegen is elk duel belangrijk."

Aalsmeer

Zaterdagavond om 19:00 speelt Hurry-Up opnieuw in Zwartemeer. Landskampioen Aalsmeer komt dan op bezoek. "Ondanks de resultaten heb ik geen moeite met het motiveren van mijn ploeg. Dat zit hier in de genen. Als je hier niet vandaan komt word je er wel mee besmet. Volgende week staan we er weer", besluit de oefenmeester. "Dan moeten de kinderlijke fouten er wel uit."
Fiege baalt van uitblijven beloning

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl