FC Emmen mist waarschijnlijk topschutter tegen Fortuna Sittard

De Leeuw schiet geweldig raak tegen Feyenoord. Zijn mooiste goal in Drentse dienst
De Leeuw is ziek en mist hoogstwaarschijnlijk het duel tegen Fortuna Sittard zaterdag © Chris Kunst Fotografie
VOETBAL - FC Emmen moet het zaterdagavond in het uitduel tegen Fortuna Sittard al stellen zonder middenvelder Lucas Bernadou en vermoedelijk komt er nog een aderlating bij. Captain en topschutter Michael de Leeuw is namelijk ziek.
De aanvalsleider van de Drentse club miste deze week al twee trainingen wegens griep (geen corona, zo bleek uit de test). Als hij ook de training van morgen (vrijdag) moet laten schieten dan zal hij in ieder geval niet aan de aftrap verschijnen, zo liet trainer Dick Lukkien vandaag weten.
De oefenmeester overweegt wel om De Leeuw alsnog mee te nemen als de topschutter laat weten dat hij in staat om in Sittard nog een rol van betekenis te kunnen spelen.
Als De Leeuw niet inzetbaar is dan start Paul Gladon als centrumspits. Hilal Ben Moussa is de logische vervanger van Bernadou.
Fortuna Sittard - FC Emmen begint zaterdagavond om 20.00 uur en is natuurlijk live te volgen op Radio Drenthe. De uitzending begint om 19.39 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl