Tot tekent bij in Zwartemeer

Bal Handbal
De tribunes in Zwartemeer zijn nog altijd leeg © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up heeft een gewenste handtekening binnen. Doelman Boris Tot (23) blijft ook na de zomer bij de Zwartemeerders.
De Kroaat onder de lat tekent voor één seizoen bij. In 2019 kwam Tot over van de Oostenrijkse eerste divisionist HC Brück.

Fantastische jongen

Sinds de herstart van de HandbalNL League, de strijd om de landstitel, is Tot een van de belangrijkste pionnen van trainer/coach Joop Fiege. Afgelopen zondag tegen Aalsmeer (29-28) blonk de goalie opnieuw uit. "Boris is heel leergierig, een harde werker en een fantastische jongen in de groep", is de hoofdtrainer complimenteus.
Fiege vervolgt: "Hij heeft een enorme drive om te slagen. We zijn erg blij dat we Boris voor volgend seizoen hebben kunnen vastleggen."

Bernie Vermeer

Na Bernie Vermeer is Tot de tweede speler die zijn aflopende contract bij Hurry-Up verlengd. Morgen spelen de oranjehemden om 16:30 in Noord-Holland. Opnieuw is landskampioen Aalsmeer de tegenstander.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl