Luister hier live naar FC Emmen - Heracles Almelo

Niels en René tijdens liveverslag FC Emmen
Niels Dijkhuizen en René Posthuma verzorgen het liveverslag © RTV Drenthe
VOETBAL - Kan FC Emmen, tegen Heracles Almelo, de ongeslagen status van zeven wedstrijden verlengen en belangrijker, staat het vanmiddag niet meer op een rechtstreekse degradatieplek? Luister hier naar het live-verslag van FC Emmen-Heracles.
Emmen is aan een goede serie bezig. Het team van trainer Dick Lukkien is al zeven wedstrijden ongeslagen. Twee weken geleden won het, in Sittard, met 3-1 van Fortuna. FC Emmen staat op de zeventiende plek in de eredivisie, maar bij winst of een gelijkspel vanmiddag tegen Heracles, gaat het VVV op de ranglijst voorbij. Bij een overwinning komen RKC (twee punten) en Willem II (één punt) weer in het vizier.
Heracles is ook aan een goede serie bezig. De ploeg uit Almelo behaalde uit de laatste vijf wedstrijden tien punten en is nog volop in de strijd voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal. In Almelo verloor FC Emmen eerder dit seizoen kansloos met 4-0.
Luister hier naar het live-radioverslag. Commentaar is in handen van Niels Dijkhuizen en René Posthuma.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl