Hurry-Up strikt spelmaker Blaauw: 'Veel dynamiek, diepgang en schotkracht'

Hurry-Up
De handballers van Hurry-Up © Stijn Steenhuis
HANDBAL - Erik Blaauw (24) speelt na de zomer niet in het oranje-zwart van oud-landskampioen Volendam, maar van Hurry-Up.
De spelmaker komt volgend seizoen de opbouwrij van de Zwartemeerders versterken. Voordat Blaauw in 2019 bij Volendam terecht kwam speelde hij voor Aalsmeer en LIONS.

Verenigingsgevoel

"Ik ben erg blij met de kans om mij verder te kunnen ontwikkelen bij Hurry-Up. Ook spreekt het verenigingsgevoel mij erg aan en lijkt het mij fantastisch om voor een volle hal in Zwartemeer te spelen", vertelt Blaauw. "Ik hoop dat Hurry-Up volgend seizoen de lijn van dit jaar kan doortrekken. Thuis de favoriet zijn en in uitwedstrijden het de tegenstander lastig maken en punten mee naar huis nemen."
Trainer/coach Joop Fiege, die een doorlopend contract heeft, is zeer blij met de komst van Blaauw: "Erik is een opbouwer met veel dynamiek, diepgang en schotkracht in zijn spel. Daarnaast heeft hij het vermogen om de wedstrijd te lezen en is zeer doelgericht."

Aalsmeer

Eerder besloten Bernie Vermeer, Boris Tot en Dragan Vrgoc hun verblijf in Zwartemeer te verlengen. Morgenavond om 20.00 uur speelt Hurry-Up in de HandbalNL League in eigen huis tegen Aalsmeer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl