Dick Lukkien: 'Heb het gevoel dat we de supporters in de steek hebben gelaten'

Lukkien
Dick Lukkien: 'Ik heb het gevoel dat we de supporters in de steek hebben gelaten' © Chris Kunst Fotografie
VOETBAL - Hij deed zoals altijd heel rustig en nuchter zijn analyse en wond er geen doekjes om. "Het besef is er. Toen el Allouchi de bal binnenschoot uit de penalty wist ik het. We zijn gedegradeerd. Dit komt keihard binnen", aldus Dick Lukkien.
"We waren beter dan NAC, scherper en frisser, maar verzuimden het karwei af te maken na de gelijkmaker. Het was wachten op de winnende, maar die viel niet", vervolgde de oefenmeester.
De strafschoppenserie vond Lukkien geen loterij. "Dat is ook een kwestie van kwaliteit. Ik vind dat een eredivisiespeler gewoon een bal van elf meter moet kunnen binnenschieten. Helaas konden twee mannen van ons geen penalty meer nemen. Laursen niet en ook Gladon niet, want hij was in de verlenging op zijn enkel getrapt. Dat was overigens misschien nog wel een VAR-momentje."
"Ik heb nu het gevoel dat we heel veel mensen in de steek hebben gelaten. Mensen die dagelijks keihard voor de club werken en ook alle supporters en sponsors. Het is waardeloos."
Dick Lukkien: 'Heb het gevoel dat we de supporters in de steek hebben gelaten.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl