Glenn Bijl: 'Ik sta hier vol ongeloof, dit verwerken is heel lastig'

Glenn Bijl
Glenn Bijl: 'Dit verwerken is heel lastig' © RTV Drenthe
VOETBAL - Na de laatste penalty van NAC, die degradatie betekende voor FC Emmen, gaf Glenn Bijl zijn trainers en medespelers een hand waarna hij een plek voor zichzelf zocht op de tribune. "Ik wilde het verwerken, maar dat is heel lastig."
"Er gaat van alles door mijn hoofd op dit moment", vervolgde de verdediger. "Dat het onverdiend is, dat de avond niet liep zoals we wilden, die strafschoppen en de degradatie."
"Misschien komt de klap nog wel harder aan omdat drie maanden geleden niemand nog een cent om ons gaf, maar dat we ons daarna zo hebben teruggevochten. En dan is het na één zo'n wedstrijd klaar."
Volgens Bijl versterkte FC Emmen gisteravond NAC in de strijdwijze. "Je weet dat zij willen verdedigen en wij willen aanvallen. Dan moet je niet achter komen en dat gebeurde wel. Dat sterkt hun in hun verdedigingsspel. Dan hoeven en willen ze niet meer. Desondanks hebben we voldoende kansen gehad om het duel in ons voordeel te beslissen."
Glenn Bijl: 'Ik sta hier vol ongeloof. Dit verwerken is heel lastig.'

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl