FC Emmen start dinsdag seizoenkaartverkoop: maximaal 40 procent korting

FC Emmen supporters
Supporters van FC Emmen kunnen vanaf dinsdag hun seizoenkaart verlengen © RTV Drenthe / Sander Foekens
VOETBAL - 'De knop is om, we moeten door, we gaan door. Samen met alle supporters gaan we strijden om zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie.' Met die boodschap kondigt FC Emmen de seizoenkaartverkoop aan, die aanstaande dinsdag gaat beginnen.
"We hebben de afgelopen jaren Emmen en Drenthe op de kaart gezet, dat geven we nooit meer op. Schouders d'r onder en dan komen we#SamenTerug!" Met die hashtag, vorige week zaterdag treffend verwoord door bestuursvoorzitter Ronald Lubbers, wil de Drentse club het stadion ook in de Keuken Kampioen Divisie vol krijgen.
Seizoenkaarthouders die het afgelopen seizoen hebben afgezien van compensatie of kozen voor 20 procent korting in het komende seizoen hebben voorrang. Zij mogen van dinsdag 1 juni tot maandag 28 juni hun seizoenkaart verlengen. Zij krijgen van de club 20 procent korting op hun nieuwe seizoenkaart. De helft daarvan is loyaliteitskorting en de andere helft noemt de club 'Keuken Kampioen Divisie-korting'.
Heb je als supporter in het afgelopen seizoen, tijdens de pandemie, gekozen voor 20 procent korting op je nieuwe seizoenkaart dan biedt de club daarover heen logischerwijs nog eens 20 procent korting (10 procent loyaliteit en 10 procent KKD-korting).

Afzien van korting en club steunen?

Overigens is er een mogelijkheid die korting te laten schieten en te doneren aan de club, maar daarover communiceert FC Emmen later nog.

Verkoop niet-verlengde seizoenkaarten en supporters op wachtlijst

Vanaf maandag 28 juni start FC Emmen met de verkoop van de niet-verlengde seizoenkaarten. Supporters op de wachtlijst maken kans om ingeloot te worden om een seizoenkaart te kopen.
Check deze link voor alle informatie.
Lubbers breekt bij afscheidmoment spelers: "Ik ben zo ongelooflijk trots"

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl