FC Emmen oefent tegen FC Groningen, Heracles en Cambuur

FC Emmen oefent komende zomer wederom tegen FC Groningen
FC Emmen oefent komende zomer wederom tegen FC Groningen © Cor Lasker / ANP
VOETBAL - FC Emmen speelt zes oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Achtereenvolgens Germania Leer, FC Groningen, Jong FC Utrecht, RW Essen, Heracles en Cambuur zijn, zoals het nu lijkt, de tegenstanders van de Drentse club in de maand juli.
De eerste training staat gepland op maandag 28 juni, om 10.30 uur in het stadion. De eerste oefenpartij op vrijdag 2 juli tegen Germania Leer. Dat duel, dat wordt gespeeld in Duitsland, begint om 16.00 uur. Aanvankelijk zou de eerste training op zondag 27 juni zijn, maar omdat er geen publiek bij aanwezig mag zijn, is de sessie een dag verschoven.
In de tweede trainingsweek gaan de mannen van Dick Lukkien op trainingskamp naar Delden. Die staat gepland van dinsdag 6 juli tot en met zondag 11 juli. In die week oefent Emmen, in Rolde, tegen FC Groningen.
Of er publiek aanwezig mag zijn bij de oefenwedstrijden is nu nog onbekend
Het oefenprogramma van Emmen, op weg naar de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen op 6 augustus tegen Telstar in Velsen:
  • vrijdag 2 juli: Germania Leer - FC Emmen (19.00 uur)
  • vrijdag 9 juli: FC Emmen - FC Groningen
  • zaterdag 17 juli: FC Emmen - Jong FC Utrecht (14.00 uur)
  • dinsdag 20 juli: RW Essen - FC Emmen (tijdstip onbekend)
  • zondag 25 juli: FC Emmen - Heracles (14.30 uur)
  • vrijdag 30 juli: Cambuur - FC Emmen (19.30 uur)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl