Bendsneyder baalt na eerste dag TT: 'Slechtste dag van het seizoen'

Bo Bendsneyder ANP
Bo Bendsneyder © ANP / Vincent Jannink
MOTORSPORT - Moto2-coureur Bo Bendsneyder had vandaag in Assen zijn slechtste dag van het seizoen. Zo omschreef hij het zelf nadat hij in de eerste vrije training de 21ste tijd neerzette en in de tweede training de 24ste.
Hij baalt er vooral van dat het juist op de TT niet loopt. "De laatste weekenden waren goed dus als je dan zo begint aan de home GP is dat geen fijn gevoel. Ik had heel weinig gevoel met de motor, we hebben de balans nog niet kunnen vinden."

Hoop op top-10

Bendsneyder werd de afgelopen maanden al eens vijfde en zesde en hoopte ook in Assen op een top-10-notering. Dat heeft hij nog niet uit z'n hoofd gezet. "Met hard werken weet ik dat we er nog steeds kunnen komen, maar het is een lange weg. Er moet een flinke stap gezet worden met de basis van de motor om dichterbij de top te komen. Voor nu ziet het er slecht uit, maar morgen kan alles anders zijn."
De kans bestaat dat het morgen gaat regenen, net als zondag. "Daarom hebben we vanmiddag ook gereden in de regen. We hebben genoeg rondjes gereden om informatie uit te halen."
Bo Bendsneyder is niet tevreden over zijn eerste dag op de TT

Alles over de TT vind je op TT Drenthe

TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vind je historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl