Hurry-Up pikt talent op bij E&O

Hurry-Up
Het clublogo van Hurry-Up © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Het talent uit Vries Brent Riksten (18) speelt na de zomer niet in het groen-wit van E&O, maar gaat het tenue van rivaal Hurry-Up uit Zwartemeer dragen.
De jeugdinternational heeft besloten over te stappen. Riksten, die ook al voor Unitas uit Rolde speelde, sloot een jaar geleden vanuit de Emmense jeugdopleiding aan bij de hoofdmacht van E&O.
"De ambities in Zwartemeer spreken mij enorm aan en door met betere spelers te trainen hoop ik mij verder te ontwikkelen", laat Riksten weten over zijn transfer naar Hurry-Up. Hij kan op de linkerhoek en middenopbouw spelen. Eerder wist de BENE-Leagueploeg zich met Erik Blaauw van Volendam te versterken.

Uit de regio

Trainer/coach Joop Fiege over de komst van Riksten: "Brent is een groot talent uit de regio en heeft zich de laatste tijd enorm ontwikkeld bij E&O. Wij willen hem graag de kans geven om in de BENE-League zijn kunsten te vertonen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl