Kjell Scherpen opnieuw geselecteerd voor Jong Oranje

Schepen in Jong Oranje
Schepen in Jong Oranje © ANP
Emmenaar Kjell Scherpen is opnieuw geselecteerd voor Jong Oranje. De keeper van Brighton & Hove Albion is één van de tien terugkerende spelers in de selectie van bondscoach Erwin van de Looi.
Van de Looi kiest ervoor om 22 nieuwe spelers op te roepen voor de kwalificatie van het Europees kampioenschap van 2023.
Naast Scherpen maakten Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Myron Boadu (AS Monaco), Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen), Ludovit Reis (Hamburger SV), Sven Botman (Lille) en Brian Brobbey (RB Leipzig) tijdens het laatste EK deel uit van de selectie en zijn nu weer geselecteerd. De overige spelers waren er in Hongarije niet bij.

Over twee weken definitieve selectie

Het EK van 2023 is in Georgië en Roemenië. Jong Oranje begint de kwalificatie dinsdag 7 september met een thuiswedstrijd tegen Jong Moldavië. Zwitserland, Bulgarije, Wales en Gibraltar zijn de andere tegenstanders van de Nederlandse beloften.
Van de Looi maakt op vrijdag 27 augustus zijn definitieve selectie van 23 spelers bekendmaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl