Michael Chacón tekent contract bij Excelsior

MichaelChacón
Michael Chacón in het shirt van FC Emmen © Gerrit Rijkens
Michael Chacón staat de komende twee seizoenen onder contract bij Excelsior. De 27-jarige middenvelder hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij FC Emmen, maar gaat nu aan de slag bij de Rotterdammers.
Chacón speelde tussen 2017 en afgelopen winter voor Emmen. In de tweede helft van vorig seizoen speelde hij voor het Colombiaanse Atlético Nacional, maar na de komst van een nieuwe trainer liet hij zijn contract ontbinden. "Een nieuwe trainer krijgt dan de mogelijkheid om zijn eigen spelers mee te nemen en ik bleek overbodig", zei hij eerder.
"Ik merkte meteen dat Excelsior zich in mij had verdiept en mij echt graag wilde hebben", vertelt Chacón. "In deze coronatijd valt het niet mee en ik wilde het liefst snel duidelijkheid. Excelsior wilde mij die geven en omdat er sprake was van wederzijds vertrouwen, was voor mij de keuze snel gemaakt. Het is prettig als je als speler vertrouwen voelt en dat wil ik op het veld laten zien."

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl