FC Emmen Podcast #4: Johan Derksen is aan de beurt

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #4: Johan Derksen is aan de berut © RTV Drenthe
In aflevering vier van de FC Emmen Podcast gaat het niet alleen over de eerste overwinning van FC Emmen van dit seizoen. ADO Den Haag werd met 2-1 verslagen. Maar het gaat ook over de zomerhit van het jaar, dat op dit moment in iedere voetbalkantine wordt gedraaid en over uitblinkers Hilterman en Veldmate.
Maar het meest teleurgesteld zijn de verslaggevers van RTV Drenthe over 'collega' Johan Derksen, die vrijdag de heren Dijkhuizen en Posthuma ervan langs gaf. Hij zou ze zelf ontslaan. Maar de heren slaan keihard terug. "Johan moet ook maar beveiliging voor zijn auto regelen, want ik prik zijn banden lek."
Gast
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #4: Johan Derksen is aan de beurt

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl