Miguel Araujo opnieuw niet inzetbaar

Miguel Araujo
Miguel Araujo is er tegen De Graafschap opnieuw niet bij © RTV Drenthe
VOETBAL - FC Emmen moet het ook in de vierde wedstrijd van het seizoen, op eigen veld tegen De Graafschap, stellen zonder Miguel Araujo. Net als vorige week wacht de Peruaan nog op zijn werkvergunning.
Exact een week geleden had Emmen nog een beetje hoop dat de verdediger mee zou kunnen reizen naar Den Haag voor het duel tegen ADO, maar de pijlen waren vooral gericht op het duel van morgen tegen De Graafschap. Tenminste als Araujo in de tussentijd niet getransfereerd zou worden.
Maar van een transfer is tot dusver geen sprake. "Er sluimert wel wat, maar concreet is er nog niets", aldus technisch manager Michel Jansen. En dus liet Dick Lukkien de international deze week vooral trainen met de basis, centraal achterin naast Hardeveld, omdat Jeroen Veldmate ziek was.
Na de laatste training vanochtend was Lukkien echter al sceptisch. "Het is hoogst onzeker of Miguel kan spelen. Of ik me er boos over maak. Nee, dat heeft niet zoveel zin. Ik spoor iedereen aan om het voor elkaar te krijgen en ik hoop dat het lukt." Het antwoord is inmiddels bekend: Araujo is er morgen niet bij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl