De Ronde van Drenthe heeft een nieuwe hoofdsponsor

De Ronde van Drenthe heeft een nieuwe hoofdsponsor
Femmy van Issum tekent, namens de Ronde van Drenthe, het sponsorcontract © RTV Drenthe/Elly Smit
WIELRENNEN - De vrouwenkoers van de Ronde van Drenthe heeft een nieuwe hoofdsponsor. Miron Violetglass, uit Hoogeveen, verbindt haar naam, de komende drie jaar, aan de wedstrijd en de ronde heet, vanaf dit jaar, officieel de Miron Women's WorldTour Ronde van Drenthe.
Een trotse Femmy van Issum, organisator van de Ronde van Drenthe, tekende vanochtend in Hoogeveen het nieuwe sponsorcontract. "In deze moeilijke tijd ben ik zeer blij dat we een nieuwe sponsor hebben kunnen vinden. Hoe dat kan? Goed de media volgen. Miron Violetglass werd dit jaar gekozen tot Drentse onderneming van het jaar en ik dacht, ik ga eens met ze bellen."
Micha Medendorp, CEO van Miron Violetglass kan de woorden van Van Issum alleen maar beamen. "Als Femmy langskomt, kun je geen nee zeggen", vertelt Medendorp lachend. "We zijn een internationaal bedrijf, maar wilden ook regionaal wat meer bekendheid. Dat kan uitstekend met de Ronde van Drenthe, een wedstrijd in de regio, die ook internationale uitstraling heeft."
Miron Violetglass verkoopt glasverpakkingen voor natuurlijke consumentenproducten. "Dus glasverpakkingen voor voeding of cosmetica", zegt Medendorp. "Ons glas heeft de unieke eigenschap dat de producten zonder conserveringsmiddelen beschermd worden en daardoor vier tot vijf keer langer houdbaar zijn."

Drents wielerweekend op TV Drenthe

Het Drentse wielerweekend wordt dit jaar van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober verreden. Naast de wereldbekerwedstrijd van de vrouwen, die op zaterdag wordt verreden, is er vrijdag de Acht van Westerveld en wordt zondag de profronde voor de mannen georganiseerd. Alle wedstrijden zijn dat weekend te zien op TV Drenthe. De koers van de vrouwen is zaterdag 23 oktober live te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl