Eindelijk: FC Emmen-verdediger Miguel Araujo mag spelen

araujo
Miguel Araujo heeft zijn werkvergunning binnen © FC Emmen - Twitter
VOETBAL - Na vijf wedstrijden kan Dick Lukkien vrijdag eindelijk beschikken over Miguel Araujo. De Peruaanse verdediger miste de eerste twee duels al vanwege een (iets langer dan gepland) verblijf in zijn thuisland en moest daarna nog wachten op zijn werkvergunning.
Die werkvergunning kwam vandaag via het IND en dus verscheen er een grote glimlach op het gezicht van de centrumverdediger.
Araujo start vrijdag (als hij door Lukkien wordt opgesteld uiteraard) aan zijn derde seizoen in Drentse dienst. Waar zijn landgenoot Sergio Peña wel een transfer maakte kwam dat er, ondanks sluimerende belangstelling uit binnen- en buitenland, dus niet voor Araujo.
FC Emmen staat na vijf duels overigens op plek 18 van de Keuken Kampioen Divisie. Met slechts één zege, een gelijkspel en drie nederlagen. Vrijdag wacht het thuisduel tegen MVV. De club uit Maastricht heeft 9 punten en staat 6e.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl